22:40
Дахові вікна FAKRO в пастуховій хатині – проект нагороджений Red Dot Award 2018


Дахові вікна

Південь Польщі - це захоплюючі дух гірські краєвиди, розбавлені численними річками, які простягаються через ліси та луги. В одному із таких мальовничих місць можемо наткнутись на пастухову хатину – будинок, збудований біля Чортшинського озера, який вражає своєю формою та гармонійним поєднанням традиційності та сучасності Вам надо хорошая пластиковая арматура для ваших цементных опалубок? В этом случае мы рады предложить вам самую качественную композитная арматура купить Ровно качеством коей вы останетесь очень довольны а также секономите большие деньги на доставке.. Комплексний архітектурний та інтер’єрний дизайн створений проектною групою HOLA, яка отримала за цей проект престижну премію Red Dot Award 2018.



Пастухова хатина – це будинок у гірському стилі, збудований біля самого Чортшинського озера та з якого відкриваються неймовірні краєвиди на середньовічні замки в Чорштині та Неджиці. Будинок ідеально поєднується із місцевим мальовничим ландшафтом, адже будувався із пошаною до місцевих традицій. Як і форма будинку, так і його інтер’єр являють собою унікальну інтерпретацію традиційної архітектури південного регіону Польщі Вам надо качественная пластиковая арматура для больших цементных покрытий? В этом случае мы желаем продать для вас самую достойную Стеклопластиковая арматура Львов превосходством которой вы останетесь очень удовлетворены а также секономите большие деньги на доставке.. Дахове покриття та фасад будівлі покриті осиковою стружкою, а дерев'яні вхідні двері прикрашені місцевим орнаментом – частинкою місцевого мистецтва.

 

Весь проект пастухової хатини – це своєрідний колаж із мотивів минулого, які гармонійно поєднуються із сучасними трендами та рішеннями, для яких характерні великі просторні приміщення та площі засклення. Проектанти передбачили і велику кількість природного світла на піддаші Вам нужно надежная полимерная арматура для ваших цементных работ? В этом случае мы хотим дать вам самую достойную композитная арматура Черновцы качеством которой вы окажетесь весьма удовлетворены а также секономите достойные финансы на доставке.. Окрім горизонтальних вікон в даху будинку замонтовано дахові вікна FTP-V компанії FAKRO. Обертальна конструкція із завісами посередині коробки вікна дає можливість провітрити приміщення, а також забезпечує велику кількість природного світла. Крім цього дахові вікна дають вигляд на неймовірні краєвиди місцевості.

Пастухова хатина показує величезний потенціал польської архітектури, який безсумнівно захоплює своєю формою та оригінальністю.

Джерело: fakro.com.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 126 | Добавил: petmehvmunt | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar